Запознайте се с един модерен и полезен начин за смъкване на килограми

1. Kangoo Power е силно мотивираща програма, която представлява интервална тренировка, предназначена да натоварва цялото тяло, изгражда се мускулната сила и издръжливост. Основните упражнения са много лесни и могат да се правят с нарастваща комплексност и интензивност. Тази програма е предназначена за широката аудитория, дори и за тези, които не са практикували аеробика. Също така е чудесна за спортисти, поради употреба на взривни плиометрични техники.

Какво е канго джъмпс (Kangoo Jumps) >>


2.Kangoo Boot Camp е забавнa програма, във военен стил, кръгова тренировка, която се изпълнява на открито. Тази програма съчетава най-доброто от кардио и силови тренировки и е подходящ за участници от всички възрасти с различна физическа подготовка.

3.Kangoo Kick е програма, в която се използват блокове с ритници и удари от различни стилове, като например от кикбокса и каратето.

4.Kangoo TTR е традиционна аеробна програма, но с използване на Kangoo Jumps обувки, които действат като амортисьори. Тази програма е както функционална, така и мотивираща, преподават се ефективни скокове със хореография за по-голяма наслада, като същевременно се предотвратява наранявания от биомеханиично напрежение.

Ефекти и ползи за здравето >>

5. Kangoo Discovery е разделена на две програми за деца и юноши. Програмите изграждат координация, издръжливост и добра стойка при деца и юноши, тъй като е насочена към тялото и мозъка. Kangoo Discovery се бори срещу затлъстяването и превръща отрицателната енергия в положителна с една забавна и приятна тренировка:

a.Kangoo Discovery 1 е лесна основна тренировка, предназначена за детски градини и училища;

b.Kangoo Discovery 2 е следващата програма, предназначена за фитнес клубове.