Ако имате проблем с излишните килограми, историята на Есбейди Барера ще ви помогне лесно да ги свалите. Една от най-вдъхновяващите жени, за които сме писали напоследък, решава да предприеме правилните стъпки, за да се отърве от формата на тялото си, която не харесва и я прави нещастна.

Ето какво става с тялото, когато фитнесът ти стане втори дом, както и щом веднъж завинаги загърбиш сладките лакомства със захар, какъвто е случаят на 19-годишното момиче.

Снимка: Instagram/Esbeidy Barrera

Младата дама сваля цели 50 килограма от телесното си тегло - от 101 кг вече тежи едва 65 кг, за което заявява: "Никога не съм била толкова щастлива!".

Момичето не вярва в диетите, просто внимава какво хапва, като гледа не се лишава от нищо в хранителния си режим, но и повече да не злоупотребява с храната.

Снимка: Instagram/Esbeidy Barrera

Чудеса при нея правят честите кардио и силови тренировки, които и помагат да си върне нормалното тегло само за две години. 

Берера дължи невероятната си трансформация на силна воля и здрава работа, като тренира два пъти дневно - сутрин към 5 часа сутринта, след което отива на училище в 8, а после е на работа до 11 вечерта. Въпреки натоварения с работни задачи ден, Есбейди гледа да посещава фитнес залата при всяка възможност.