Най-накрая един тренд, който да си струва предизвикателството - не говорим за вдишването на презервативи. С хаштага #ScrewTheScale потребителите публикуват снимки в социалните мрежи, които доказват, че телесното тегло няма толкова голямо значение, както повечето хора си мислят.

В Инстаграм вече има много снимки на жени "преди" и "след" промяната на теглото. Любопитното в случая е, че килограмите "след" обикновено са повече от "преди", което показва как здравословното хранене и редовните тренировки се отразяват положително на тялото. 

Яжте, не гладувайте. Но спортувайте, не живейте на дивана. Точно така, повечето снимки с хаштаг #ScrewTheScale показват как вдигането на тежести и консумирането на повече храна изцяло променят външния вид. Не е задължително да ядете по-малко, за да отслабнете - просто трябва да хапвате здравословни неща.

Кантарът измерва теглото на човек, но не показва здравословното му състояние, а това са две различни неща. Да си "слаб", не означава непременно "здрав", както и обратното с необходимите промени.

Затова не се взирайте в стрелката на кантара и не се разочаровайте, че не сваляте килограми - важно е да сте във форма, а това става с физически упражнение и полезна храна. Показанието на кантара е просто цифра. Всъщност като възрастта - обозначава, но не определя.

Трендът #ScrewTheScale в социалните мрежи показва невероятна трансформация на тялото с малка промяна в теглото. Вижте едни от най-забележителните резултати, на които попаднахме от снимките в Инстаграм.