„Като смачкани яйца“ – така определя видя на корема си Шарни, след като ражда 6 деца. Тазовото й дъно е променено, мускулите отслабени... Не излиза от дома си, без широки блузи и панталони. За да се справи с проблема, започва да прави упражнения на Кегел, физиотерапия и др. Но нищо от това не й помага за желаната промяна. По това време решава, че единственият начин да изглежда добре е операция. Но всъщност никак не иска да се подлага на това.

Тогава Шарни събита всичките си познания от физологията, програмите за въстановяване на майки след раждане и други, от които се е интересувала, и решава да направи своя оздравителна програма. Основната й философия е, че коремът и тазовото дъно са изградени от мускули, а те могат да се възстановяват, стягат и разтягат. Поставя си за цел да стегне своите мускули много повече, отколкото са били преди да роди децата си. Не просто да влезе във форма, а цялостно да заздрави тялото си.

В момента тя помага със знанията и уменията си на много други майки, които искат да възстановят фигурата си и да направят корема си здрав и силен.

През 2011 г. Шарни издава книгата „Повече никога на диета“. Основата на съдържанието й е персонални режими, които изготвя за свои клиенти, станали толкова успешни, че решава да ги събере в по-голям труд. Следват още 13 издания, посветени на спорта, здравословнта храна, режимите на хранене и възстановяване на тялото, които издава заедно със съпруга си Джулиус, който е фитнес инструктор.

Снимка: facebook.com/pg/sharnyandjulius

 

Шарни е енергичната супер майка в двойката, докато Джулиус е философски настроен, задълбочен в мисленето си. Семейството има 6 деца, с които постоянно пътуват като номади. Родителите искат да им ги научат, че хубавите спомени от живота и опитът са много по-ценни, отколкото да притежават някакви вещи.