Красива, с тяло за завиждане и гъвкава - такава е Ивет Лалова не само докато бяга, но и под вода. 

Лекоатлетката публикува кратко видео в Инстаграма си, в което се наслаждава на морето и 3000 души мигом дадоха своите вдигнати палци. 

За почивката си тя е избрала северозападната част на Сардиния. Кала Брандинчи е изключително популярен залив там. Плажът е с плитки води и бял пясък.

Особеното за това място е, че от юни 2022 г. там се допускат по-малко от 1500 посетители дневно. За посещението си трябва да направите предварителна резервация. 

Ивет Лалова изглежда прекрасно в бял бански, който подчертава тена й. 

И не й е нужен грим - щом има тази прекрасна усмивка.  

Вижте какво споделя тя за своята любов - искрено и без задръжки.

Наскоро съпругът на Ивет Лалова сподели трогателен пост, в който разказа за много труден момент от живота на двойката.

Рядък вид тумор, операция, само 30 минути възможност да се видят - през това минават Ивет Лалова и съпругът й Симоне Колио преди година. Но нищо от това не е по-силно от любовта им! 

Седмици преди олимпийските игри в Токио, Симоне постъпил в болница за операция на рядък вид тумор на надбъбречната жлеза. Съпругът на българската атлетка сподели видео от реанимацията, заснето само ден след интервенцията. 

"По време на COVID-19 само един човек можеше да ме посети за 30 минути. Моята мила майка отстъпи това право на Ивет като жест на безкрайна любов.

Около 20 дни по-късно, Ивет направила вероятно най-лошото си бягане на нейните пети олимпийски игри. От лицето ѝ обаче през цялото време не слизала прекрасната ѝ усмивка! 

"Нещо много страшно" - така Ивет Лалова описва трудностите, през които са минали. "Този човек се измъкна от него като истински шампион! И аз разбрах, че съм готова да дам живота си за него" - написа тя.

За щастие на всички историята е с добър край!