През есента в дамския гардероб задължително трябва да има избор от връхни дрехи срещу влагата и захладняването. Коженото яке е демисезонна дреха. Може да разчитате на него, независимо дали сте облечени с дънки или с пола и високи токчета. За да запазите женствеността в облеклото, панталоните може да се комбинират с романтични жилетки, блузки с деколтета и дантелени мотиви. Добре е да хвърляте поглед към модните тенденции за аксесоарите - шапка, шал и ръкавици. Шалът, увит смело около шията, няма да позволи вратът Ви да се схваща от въздушните течения.

Якето с подплата е универсална дреха. То създава имидж за спортна елегатност. Може да бъде с Вас без да сте притеснени дали е изгладено и има ли закачалка.

Елегантен, шлиферът с подплата е Вашата връхна дреха, ако предпочитате да носите рокли и поли с боти или високи ботуши. Това е вашият избор за влажните по-студените дни, когато все още е рано за зимното палто. Потърсете такава кройка, която ще подобри външния вид и самочувствието Ви.

Вълненото сако може да влезе в употреба върху пуловер или суичър. Тази смела комбинация е интересна за спортните фигури в студените есенни утрини.

Всяка от тези връхни дрехи ще ви запази от по-ниските температури и вятъра. Нали стремежът ни е не само да иглеждаме, но и да се чувстваме добре, въпреки влагата и захладняването навън.
И накрая, чадърът е добре да бъде винаги с Вас.