Хората идват и си отиват от нашия живот. Важното е да се радваме на споделените с тях моменти и да държим вратата си си широко отворена, а сърцата, изпълнени с любов, за да можем да се наслаждаваме пълноценно на "тук и сега". 

Когато едно приятелство се прекратява, не бива да страдаме. С благодарност да го изпратим и да прегърнем с широки обятия всичко хубаво, което ни очаква от тук нататък. 

Преди всичко говорим за #ново начало. Пожелайте си нови, положителни, весели, добри и верни приятели. Вселената ще ви чуе. Знаете ли, тя само това чака - да поискате. 

#Освобождаваме се от токсичните мисли, които с времето са се натрупали. Те произлизат от негативните вибрации на тези, които държим близо до нас. Не случайно, хората казват, че с времето започваме да приличаме на най-близките си. Ако обкръжението ви е заредено с черни мисли и водено от отрицателна енергия, няма начин вие да поддържате високите си вибрации на ниво. 

Когато паднат маските и разкриете истинското лице на псевдо приятелите си, разбираме, че никога повече няма да се страхуваме от #липсата на откровеност от тяхна страна. Страховете от предателство и/или друг вид разочарование също си отиват. Изведнъж започваме да дишаме по-леко, изправяме стойката си и уверено продължаваме напред.