Независимо към какво точно се стремите: да постигнете по-висока духовна самоосъзнатост, да изградите по-здрави взаимоотношения с хората или да добиете финансова сигурност, това осъвременено издание на класическото произведение на доктор Джоузеф Мърфи ще ви покаже пътя.

Простичките техники на доктор Мърфи учат как да използвате силата на подсъзнателния си ум, за да осъществите на пръв поглед невъзможното. Те са представени чрез петнадесет достъпни и лесни за научаване закона, които можете веднага да започнете да прилагате в живота си. Много бързо ще установите, че няма проблем, който да не може да бъде разрешен, няма цел, която да не може да бъде постигната, и няма желание, което да не може да бъде изпълнено. 

Докато четете изключителните истории и случки от реалния живот, които доктор Мърфи ви разказва, ще се научите:

- Как да използвате закона за вътрешното напътстване, за да постигате целите си;

- Как да прилагате закона за изцелението, за да усилите ума, тялото и духа си;

- Как да преодолявате страховете си и да осъществявате желанията си;

- Как да прилагате закона за автоматичното преуспяване, за да постигнете истинско богатство;

- Как да изгоните отрицателните сили от живота си, като използвате закона за контрола на емоциите;

- Как да замените тревогите с вътрешна хармония чрез закона за покоя на ума.

Снимка: Кибеа

Като съчетава древна духовна мъдрост с откритията на съвременната психология, "Космическата сила на ума", която излиза от "Кибеа" в превод от английски на Капка Герганова, ще ви покаже, че вече притежавате ценните умствени инструменти, за да си сътворите живот на благополучие, здраве, духовна осъзнатост и лична удовлетвореност.

Джоузеф Мърфи, доктор по медицина и доктор по теология, е световноизвестен авторитет по ментални техники, насочени към добро здраве и благоденствие. Автор е на множество книги, превърнали се в бестселъри, основополагаща, сред които е "Силата на твоето подсъзнание".

Умението му да предлага лесни и практически приложими умствени упражнения, които всеки може да използва като средство за физическо, социално, финансово и духовно самоподобрение, са му спечелили милиони верни последователи по целия свят.