Въпреки че някои считат вероятността подобни съвпадения да се случат за много ниска, много хора потвърждават точно обратното, опирайки се на собствените си преживелици. Един феномен, който е сякаш "намигване" или знак от Вселената, желаеща да ни подскаже, че случайните неща всъщност изобщо не са случайни. И че всички ние си имаме ангели-хранители.

Да видим някои интересни примери от живота – странни съвпадения с ясен знак, че нещата около нас съвсем не са толкова елементарни и еднозначни, колкото на пръв поглед изглеждат.

#Мислите за някого и изведнъж същият този човек ви се обажда по телефона, изпраща ви текстово съобщение или имейл или просто го срещате.

#Случайно минавате покрай някого или нещо, което изневиделица решава проблемите ви, без изобщо да сте го търсели.

#Пред очите ви, било то от домашния екран или от билборда на улицата, изскача реклама, която сякаш ви казва: "Ето! Това е точно онова, което ти трябва!"

#Вървите си и си мислите нещо, в този момент виждате огромен надпис на сградата пред себе си, който ви дава насока и отговор на въпроса, терзаещ ви точно в този момент.

#Гледате филм или телевизионно шоу, чийто сюжет сякаш е огледално отражение на вашите текущи житейски преживелици.

#Изпаднали сте в безизходица. Телефонът позвънява, и оттам се обажда лице, чието предложение ви дава възможност да разрешите проблемите си.

#Дочувате разговор на непознати, които сякаш разсъждават върху въпрос от жизнено важно значения за вас самите.

#Случайно срещате лице, от което точно в този момент сте имали най-голяма нужда и което ви помага, сякаш сам сте го извикали.

#След силно емоционален стрес или неприятно преживяване, изневиделица получавате успокоително съобщение от любим човек в точното време на точното място.

#Изричате една дума и същата тази дума я чувате от екрана или от някой друг човек в обкръжението ви. В същото време значението на тази дума ви кара да се замислите, сякаш с това тя иска нещо да ви каже.

евероятен график. Едно след друго нещата с нагласят от само себе си, така както сте го искали в най-красивите си представи, в точния момент на точното място. Всичко се нарежда перфектно.

Въпреки че това са само шепа примери, съвпадения от този характер могат да се случат в най-разнообразни сфери от живота и човешките взаимоотношения. Случвали ли са се и на вас подобни преживявания. Ще се радваме много, ако ни ги споделите...