Във време на пандемия и социална изолация певицата, писател и йога инструктор Светла Иванова се радва на времето си в къщи и създава книжка с релаксации за деца и медитации за сваляне на стреса с цел подсилване на имунната система за възрастни. 

"Наслаждавам се на времето прекарано вкъщи със семейството ми, и продължавам да водя онлайн практики. Работя и по всички мои проекти "на изчакване", за които все не ми стигаше време. Бяхме позабравили, че силата, мотивацията и вдъхновението ни идват отвътре забързани в материалния свят. В това време за осъзнаване, личностно усъвършенстване и преосмисляне ни истински важните неща обръщането на вътре е много важно", казва Светла Иванова.

"Медитацията и релаксацията ни помагат точно за това, както и да свалим нивата на стреса, да живеем  в настоящия момент и да осъзнаем от какво наистина имаме нужда. Да потърсим хармонията, която носим и да я запазим. Вярвам, че релаксациите за деца ще бъдат полезни също и на родителите им", допълва Светла Иванова.

Изпълнителката на "Любов и кафе" разработва своята антистрес медитация в уюта на собствения си дом като доказателство, че за да се почувстваме наистина добре ни трябват 30 минути спокойствие и желанието да се погрижим за себе си извън въртележката на битовизмите. Медитацията е достъпна за всичките ѝ последователи в социални мрежи и YouTube и включва тибетски пеещи купи, чиито звуци докосват всяка клетка в тялото и ни хармонизират. 

Светла Иванова споделя онлайн и релаксациите за деца, които написа по време на пандемията за третата си интерактивна "Вълшебна книжка“. Още невлязла в печат, но вече илюстрирана от талантливата художничка Мила Попнеделева-Генова, новата й интерактивна книга ще съдържа и песнички за отпускане към всяка релаксация създадени с колегата й Константин Кучев, с който от половин година ръководят и съвместна детска вокална група "Светлина".

Малките ѝ читатели ще се забавляват още с изработване на оригами, рисунки за оцветяване и йога упражнения приложени в книжката. 

Поради извънредните обстоятелства книжката ще се продава и онлайн в нейния сайт.