Актьорът Дуейн Джонсън, по-известен с творческия си псевдоним "Скалата", сподели начина, по който се справя с неприятностите чрез спорт. Известният американски актьор призна, че се справя с проблемите и нервното напрежение с помощта на интензивна физическа активност, пише "Дейли мейл".

50-годишният актьор разкри, че когато "изпадне в неочаквана беда", винаги отива във фитнеса. Силовите тренировки му позволяват не само да поддържа впечатляваща физическа форма, но и му помагат да се отърве от негативните мисли и стреса.

След дълъг и тежък работен ден Джонсън може да отиде във фитнеса дори в полунощ. Той казва, че това е необичайно време за него за упражнения и тялото му е напълно против да тренира посред нощ, но понякога това е "адски необходимо" за психиката.

"Тогава [тренировките] ти позволяват да се подмладиш, да прочистиш главата си и да се заредиш с нова енергия. Трябва да се вслушваме във вътрешния си глас, който казва "да", дори когато тялото крещи "не", споделя Скалата.

Снимка: Getty Images

По-рано Джонсън показа видео как го гримират дъщерите му, пише още БГНЕС. На публикуваните кадри 50-годишният артист се появява седнал на стол с розово червило на главата и лицето, както и с нарисувани черни мустаци.

Вижте повече за Дуейн "Скалата" Джонсън в следващото видео: