Актрисата Оливия Мун все още не е възстановила формата си отпреди бременността, но счита това за малка цена, която е трябвало да плати, за да може да има дете. Тя сподели това в социалните мрежи.

„Тялото ми още не се е възстановило, но създаде този малък човек, така че изпитвам само любов към него“, написа звездата от „Х-Мен: Апокалипсис“ към видео, на което е гушнала сина си Маклълм. „Пътят след раждането е труден, но си заслужава.“

41-годишната Мун роди сина си през ноември миналата година. Това е първото дете на актрисата и тя редовно прави почитателите си съпричастни с преживяванията си като нова майка.

Оливия сподели, че не успява да произвежда достатъчно мляко, за да храни бебето си и е зависима от адаптираното мляко, което в момента е в недостиг в САЩ. За нейно съжаление точно когато недостигът беше най-голям, Оливия Мун е разсипала две кутии от ценния прах.

„Глупаво е, когато хората казват, че ако кърмиш бебето си, няма да усетиш недостига на адаптирано мляко“, написа тя. „Аз обаче нямам достатъчно мляко и разчитам на адаптираното, за да храня бебето си. Ще ми се да можех да кърмя, за да не се притеснявам от недостига.“

Освен това тя призна, че се притеснява, че няма да може да създаде достатъчно силна връзка с бебето си, защото не го кърми.