В някои дни доброто настроение просто продължава да спи дори когато ние самите вече сме будни. И дълго време не се събужда. Хормоналните промени, които настъпват у жената всеки месец и през различни периоди от живота ѝ, като бременност, кърмене, менопауза определят нейното цялостно физическо и емоционално състояние. От тях зависи, както това нейното настроение, така и добрият й външен вид.

Защо да сме буреносни облаци, когато можем да сме LADY HARMONIA?

Счита се, че днес живеем в ера на естрогенов доминанс. Звучи странно и сложно, нали? Обяснението обаче е просто. Ксеноестрогени са естрогени от обкръжаващата ни среда, нарушители, които блокират нормалното функциониране на хормоните в организма. Намират се в храната, козметиката, пластмасата. Те са част от ежедневието ни и са причина за хроничен хормонален дисбаланс, водещ до репродуктивни проблеми, такива, свързани с цикъла, с черния дроб, с кожата и много други. Един от начините да се противодейства на голямото количество естроген в организма е да се повиши производството на прогестерон.

За радост негативното влияние на тези нарушители може бързо да бъде преустановено от добрите "агенти". 

Билката Агнус кастус действа на няколко нива в организма. Без да съдържа хормони, тя допринася за хормоналния баланс в организма. Намалява синтеза на пролактина, чиито повишени стойности често са свързани с нередовен или болезнен цикъл. Стимулира производството на прогестерон. Агнус кастусът влияе аналгетично и потушава симптоми като тежест в гърдите, раздразнителност, депресия, честа смяна на настроенията.

Репеят е известен с общо пречистващия си ефект. Той стимулира производството на колаген и влияе на здравината на съединителната тъкан. Това влияе, както при кожни раздразнения и неразположения, така и при целулит и бръчки. Подходящ е също и за коса и нокти. Пречиства кръвта и лимфата и действа диуретично.

Освен с благотворното си влияние върху кръвообращението и мозъка, Центела азиатика стимулира производството на колаген. Тя намалява отоците и осигурява еластичност и здравина на кожата. Много е подходяща както при целулит, така и при възстановяване на разранена кожа и белези по нея, при алергични дерматити, акне, наранявания, изгаряния.

Екстрактът от гроздово семе съдържа олигомерни проантоцианидини, които са едни от най-силните антиоксиданти. Подобряват кръвообращението. Имат противовъзпалително и антиалергично действие. Подходящи са при всякакви кожни неразположения – рани, подкожни кръвоизливи. 

Селенът е органично свързан (L-селенометионин), което го прави много по-лесно усвоим за организма. Той е мощен антиоксидант. Има редица проучвания за благотворното му влияние върху кожата. Органичният селен защитава от оксидативен стрес и влияе положително върху косата и ноктите.

Витамин D3 в продуктът с уникална растителна форма. Той е изключително важен за усвояването на калция от червата. Неговата липса може да доведе до фрактури и да отслаби значително костите. Важен е и за имунната и за сърдечно-съдовата система.

Всички тези добри "агенти" откриваме в една кутийка, заедно. Лейди Хармония съдържа натурални екстракти с благотворно влияние върху женското здраве. Той е изцяло натурален продукт, не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти. 

 

За какво е полезен?

Той подпомага хормоналния баланс в организма, нормалното протичане на менструалния цикъл и менопаузата. Действа срещу мастните отлагания и целулита. Влияе благотворно върху кожата и съединителната тъкан. Поддържа здравината на костите и кръвоносните съдове.