Масаж на любящите ръце – така е известна древната хавайска техника за масаж. Практикуващите го вярват, че той създава своеобразна връзка между сърцето, ръцете и красивата душа на всеки от нас – целта на кахуна е да балансира цялото тяло.

Уникална комбинация от техники

Ако пробвате кахуна, ще откриете, че той се различава от множеството познати техники. Вашият масажист ще използва не само ръцете си, за да ви достави удоволствие, но и предмишниците и лактите. Прилагат се леки удари, които пресират тялото на точно определени места. Традиционните стискания само с пръсти го различават от останалите по-известни масажи.

Кахуна ще докосне душата ви

Насладата от кахуна може да ви накара да промените начина, по който възприемате света. Масажът ще „абсорбира“ негативните чувства и емоции, карайки ви да мислите положително. Напълно е възможно да почувствате най-накрая търсената хармония в и с тялото си.

Лечебни свойства

И след като почувствате хармонията навсякъде около себе си, тялото ви ще почувства неподозиран прилив на енергия. Много специалисти са убедени, че кахуна подобрява храносмилателната система, както и имунната. Непосредствено след масажа ще почувствате и дишането си по-леко – кахуна помага и на хора с дихателни проблеми.

И за да бъде удоволствието пълно, уверете се, че сте попаднали при добър специалист, масажист или терапевт. Техниките на хавайската магия, наречена кахуна се прилагат и у нас.