Дженифър Лопез и Марк Антъни

звездиИзглежда, че Дженифър най-после е намерила щастието с Марк Антъни след поредица от неуспешни бракове. Възхищението и уважението един към друг е тяхната семейна тайна. По този начин правят другия до себе си по-добър. От любовта им се родиха близнаци. Какво по-голямо доказателство за щастие от това?

звездиХайди Клум и Сийл

Въпреки че Хайди е майка на 4 деца, 3 от които са от Сийл, тя твърди, че заедно със съпруга си все още поддържат пламъка на любовта и имат своите романтични вечери, независимо дали ще отидат на вечеря или на кино. Тя заявява, че техният меден месец във взаимоотношенията все още не приключил. А тайната, тайната разкрива самият певец – двамата поставят на първо място себе си, за да могат да се чувстват добре и децата. Двамата подновяват своя обет един към друг всеки ден.

Уил Смит и Джада Пинкет Смит

звездиУил казва, че ключът към тяхното блаженство е сексът и заявява съвсем без стеснение, че е много добър в леглото. Дори и да се случи нещо в отношенията между него и Джада, певецът твърди, че разводът няма да е опцията, която ще изберат.

Кортни Кокс и Дейвид Аркет

звездиТайната на дългия и щастлив семеен живот между Кортни и Дейвид е честността, която проявяват един към друг. И още: дават си собствено пространство. „Във всяка ситуация аз  съм честен Кортни я обичам безрезервно“, казва Дейвид. За съжаление двойката се раздели в края на миналата година и очевидно техният ключ към щастието не е проработил.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър

звезди„Дженифър е привлекателна до степен, в която тя самата не може да си даде сметка, колко е красива. Това ми харесва в нея“, казва Бен Афлек за Дженифър Гарнър. А самата тя твърди, че от Бен все се опитва да „открадне“ нещо – целувка, среща, шепот. Това е тяхната тайна за щастие.

Виктория и Дейвид Бекъм

бекъмБекъмови не еднократно са демонстрирали своята близост и привързаност един към друг, показвайки, че искат да бъдат винаги така. Затова дори извън семейната крепост, Виктория и Дейвид правят нещата заедно, например кампанията, която двамата организираха по случай анонсирането на известна марка бельо. Освен това Дейвид обича да изненадва Виктория с малки подаръчета. Като гледаме следащият ще е много голям и желан – мечтата на бившата спайска да има момиче най-после ще се сбъдне.

Джери Оконъл и Ребека Ромийн

звездиДжери и Ребека се влюбват след множество вечери, които прекарват заедно. Днес доказателството за тяхната любов са близначките, които се родиха преди около 2 години – Доли и Чарли.