Те са звезди, но това не е помогнало всички да имат звезден първи път в секса. Ето как 7 от звездите от киноекраните и сцената са изгубили девствеността си.

Джони Деп

"Загубих девствеността си на 13 години. Дотогава не бях правил абсолютно нищо в тази област."

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кейти Пери

Кейти Пери губи девствеността си на 16 години, докато слуша Jeff Buckley's Grace.
"Господи, обожавам този албум!", твърди тя.

Снимка: H&M

Кристен Ритер

"Момчето, с което бях за първи път, беше доста грубо и лошо. Неговото име беше Дeймиян, но родителите ми го наричаха Демон. Първият ни път беше в микробуса на родителите му, преди тренировка по баскетбол. Спомням си, че не беше много приятно."

Даниел Радклиф

"Аз съм един от малкото, които изглежда са имали наистина добър първи път... Беше с момиче, което тогава mного харесвах. Все пак съм щастлив, че оттогава сексът става все по-добър. Но дори и първият ми път не беше ужасната случка, за която мнозина не смеят дори да си спомнят. Най-добрият ми приятел например се напи и го направи под еdин мост." 

Джордж Клуни

"Бях много млад, твърде млад... Първата ми оргазъм беше, докато се катерех по въже, когато бях на 6 или 7 години. Спомням си, че по целия път нагоре, докато се катерех, си повтарях "О, Боже, това е страхотно!"

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Меган Фокс

"Доста пъти ми се е случвало да се чувствам неловко при секс. Първият път беше най-неловко. Но беше с момче, което обичах, така че беше хубаво."

Селин Дион

"Той се върна в стаята си с мен... Аз бях седналa на леглото, краката ми бяха сгънати и скрити под завивките. Бях щастливa да бъда сама с мъжа, когото обичах. Имах много точен план как трябва да се случи всичко. Целунахме се по устните, сложих ръце около врата му... Тогава той премести ръцете ми и избяга. Аз останах там сама. Сърцето ми биеше трепетно, но бях втрещена. Взех телефона и му се обадих, за да му кажа, че ако не се върне тук веднага, ще отида аз. Малко по-късно той ми звънна и ме попита сигурна ли съм, че искам той да ми бъде първият. Отговорих - да, първият и единствен!