Всяка нова любов е вълнуваща, завладяваща и незабравима, но никога не знаем колко дълго ще трае тя. Въпреки, че не сме застраховани срещу "разбито сърце", можем да разберем дали една връзка върви в добра посока или не. Необходимо е само да обръщаме внимание на онези малки знаци. 

#Той отговаря на съобщенията ви в разумен период от време и не ви кара да чакате до следващата сутрин, за да разберете дали ще се видите или не. 

#Двамата прекарвате голяма част от ежедневието заедно правейки друго освен секс...

#...но страстта между вас е ярка. Стабилните отношения между мъж и жена обвързват и най-обикновените занимания, като пазар за хранителни продукти, купуване на пощенски марки, придружаване от точка А до точка Б и т.н. Но когато слънцето залезе и двамата партньори изпитват желание един към друг. 

#Вдъхвате си увереност и сила. Това е признак, че и двамата искате сходни неща от живота - споделяте еднакви принципи и вярвате един в друг. Подкрепяйки се, вие сте непобедими. 

#И двамата говорите отворено за вашата връзка, помежду ви и с ваши близки. Принципно жените са по-бъбриви от мъжете когато се отнася за нова връзка. Мъжете от своя страна не са по-малко емоционални, просто не го показват. Ако той не крие връзката ви от своите близки и приятели, това означава, че той има вяра в развитието на интимните ви отношения.

#Когато общувате се изслушвате и внимавате в това, което другия казва. Което е рядкост.