Какво по-хубаво от това да изразим чувствата си към тези, които обичаме. Причините, заради които е редно да кажем "Обичам те" без да губим време са много прости, но релевантни.

#Споделете ги преди да стане твърде късно
Понякога очакванията ни карат да изчакаме другият да направи първата крачка. Притеснителни да не би да издадем „голяма тайна”, не смеем да споделим чувствата си с този, когото обичаме. Ами ако и той кротко си стои в ъгъла и не смее?! Понякога са необходими 20 секунди кураж, за да промените живота си. Не отлагайте.

#След като споделите чувствата си ще разберете тези на другия. Колкото по-бързо го направите, толкова по добре. Животът е твърде кратък за неизказани думи.
Жалко би било ако любовта ви не е споделена и губите своето време таейки празни надежди за човек, който може да не бъде заинтересован, и да пропуснете шанса да срещнете правилния.

 

#За да преодолеете страха си
Животът ни учи с всеки следващ ден. Чрез ситуациите пред които ни изправя, той ни учи да бъдем по-силни, сигурни и уверени в себе си, за да можем да вървим напред.

Отдавна чакате той да ви каже мечтаните от вас думи, но сякаш този моменти ви се струва все по-далечен и илюзорен. Бъдете първа – няма нищо срамно. По този начин #ще предразположите и него да сподели чувствата си към вас.

#За да се почувствате истински щастлива.
След изказването на толкова важни думи сякаш ви порастват криле. Чувствате се лека, облагодетелствана. Дами, истината е, че независимо дали любовта ви е споделена или не – бъдете щастливи, че сте от тези, които умеят да обичат.