За какво най-често лъжат жените ли? Без да се обиждаме, съвсем откровено бихме отговорили – за всичко. Сами преценете дали поне веднъж сте изричали нещо невярно относно теглото си, възрастта, цената на последната дрешка, която си купихте…

1.    Теглото. Спомнете си кога за последно сте казали на някоя приятелка колко точно тежите? Най-често се въртите около реалните си килограми, но в повечето случаи винаги смъквате поне с 1-2 килограма от тях. Според ivillige.com, това е лъжа номер едно изричана от всяка жена.

2.    Възрастта. Колежките ви знаят на коя дата имате рожден ден, но нито една от тях няма реална представа през коя година сте се появили на бял свят. Или поне не сте споменавали истинската година, в която сте се родили.

3.     Размерът на дрехите. След раждането на второто дете фигурата ви вече не е това, което е била преди години. От размер S сте пристъпили три крачки напред, стигайки до размер ХL. За пред другите обаче, майчинството ви се е отразила само с един размер по-големи дрехи.

4.     Сексуалният живот. Никоя жена не иска да изглежда в нечии мъжки очи развратна и похотлива. Затова най-често нежният пол лъже за броя на мъжете, минали през живота й.

5.    Задоволеността от секса. Жените имат склонността да не бъдат откровени с постоянния си партньор относно удовлетвореността им от секса. Целта е да не наранят мъжа до себе си и да не го карат да се чувства зле по отношение на представянето в леглото.

6.    Постиженията на децата. Ако нашите деца не се представят толкова добре, колкото ни се иска, то какво остава освен да излъжем за техните оценки в училище или спортните им успехи. Това е нормална човешка реакция, тъй като ако те не са достатъчно добри, това означава, че родителите не са се справили със своите отговорности.

7.    Заплатата. Днес парите се свързват с успех. И въпреки, че никой не назовава точната сума, която получава, то тя може да бъде демонстрирана с определен начин на живот. И в повечето случаи жените обичат да преувеличават и дори си купуват повече неща, отколкото могат да си позволят.

8.    Цената на последната дрешка. Спомняте ли си кога за последно си купихте нещо? Да? А спомняте ли си, колко платихте за него? Не? Тогава сега е времето да си измислите някаква цена, която ви удовлетворява и която ще говори за вас, като за стилна и изискана жена.