“Любовта ръжда не хваща” казват хората. Да, но понякога заради собствената си несигурност някои мъже правят грешки, прекратявайки връзката си с жена, после съжаляват и я искат обратно. Ако вие самата сте в подобна ситуация и не можете да си отговорите дали той наистина е сериозен или се подиграва с вас, следващите няколко знака могат да ви бъдат от полза.

#1 – Предприемчив е - Последният път когато сте се видели е било когато сте се разделяли или на парти, организирано от общ приятел. Тогава освен “здравей, как си?” нищо не сте си казали. Оттогава са минали месеци, вие вече сте преодоляла раздялата и вървите уверено по своя път. Дори сте успяла (почти) да го забравите, но той (може би) не е, защото един хубав и слънчев ден получавате покана за събитие, изпратена лично от него. Интересно, нали?

#2 Смирен е - Този, който преди няколко месеца имаше (и оставяше) десетки жени да се въртят около него, днес той е първият, който отказва на дами, достатъчно смели да го канят на афтър-парти – във ваше присъствие, разбира се, за да ви покаже, че се е променил.

#3Привлечен е - Погледи, леки докосвания, дори усмивки – той флиртува отново с вас! Да, езикът на тялото си казва думата, особено когато има истински чувства.

#4Откровен е - Независимо колко дълго време не сте се виждали, когато се срещнете той отново споделя с вас, сякаш никога не сте се разделяли.

#5Любезен е - Обгрижва ви като истински кавалер – дали ще ви донесе чаша вода или друго – няма особено значение. Той знае, че това може да го направите сама, но държи да направи този жест специално за вас.