Те са секси, атрактивни и ни вълнуват по различен начин. Всеки е особено добър в това, което прави, има талант, който развива, поддържа добра физическа форма и очарова с усмивка. Ако бяха огромна 10-етажна торта, щеше да има парче за всеки вкус. Но те са мъже. Прочетете малко повече за тях и гласувайте в анкетата. 

1. Кирил Хаджиев - Тино и завладяващият му глас

Дълбок, завладяващ глас, дарк мистична визия, плътни устни и поглед, в който крие усмивка. Това е Тино от "Гласът на България" - секси визия, която се съчетава с талант. Тино не е хапка за всеки. Но не е и име само за няколко дни. След силното си участие във формата, той продължи да завладява музикални клубове и женски сърца. Летят ли сутиени към него, когато е на сцената? Да. Лично го видяхме!

Снимка: Иван Христов

 

2. Ники Илиев и новата му мускулеста визия във филма "Завръщане"

Поглед с море в очите, актьорски талант и мускули... Последното специално за филма "Завръщане", където Ники Илиев се появява в супер форма. Дори героят му има спецификата на човек, променил физическата си форма. С прякор Дебелия от детството, Алекс изненадва приятелите си, които идват в старата му къща в Пловдив със стегнат корем и мускули. В истинския живот Ники Илиев също е фен на спорта. 

3. Йордан Камджалов, диригент

Камджалов не живее в България и не много хора са чували занего, но той все по-често се връща. А това означава не само слушане, но и виждане. Последовател на учителя Петър Дънов, дългокосият музикант очарова с мисленето и щедростта си. Самият той има 5 деца, но и фондация на негово име, която подпомага децата в България.

4. Сами Хоссни от "Фермата"

Роден в семейството на египтянин и българка, Сами озари с усмивката си живота на всички участници във "Фермата", както и на зрителите от малкия екран. Той е бивш национал по плуване, 10 пъти шампион на България по кикбокс и шампион на Азия по муайтай. Мечтата му е да създаде първата българска федерация по сърф и да има семейство. За бъдещата си жена е купил земя в Северна Бразилия.

5. Кристиан Василев, модел, фермер

Преди да запретне ръкави и да зарови ръце в пръстта в оранжериите, Кристиан е модел, който живее и работи в САЩ. Завършил е Националната академия по спорт и медицина в Ню Йорк, а голямата му страст е боксът. Идеята за органична ферма Pura Vida се ражда по време на пътешествието на Кристиан и Валентина (да, семейство са и Кристиан е зает, сори, дами) из Южна Америка. 

Снимка: facebook.com/pg/PuraVidaFarmBulgaria

Към следващите петима в класацията и към анкетата >>