Брачното блаженство трудно се открива в Холивуд. Единственото по-трудно за откриване от двойка, която дълго време е заедно, е известна личност без ботокс и други козметични интервенции. Има хора с многобройни бракове - например Елизабет Тейлър, и такива чийто брак е продължил едва няколко дни - Бритни Спиърс. Ето защо хармоничният живот на Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън, които са заедно от 30 години (женят се на 30 април 1988 г.) е факт, който няма как да бъде подминат без внимание. В интервю за Entertainment Tonight Хенкс споделя своята тайна на дълъг брак съвсем откровено. 

Той споделя, че просто обича да се прибира в края на деня при Рита и тя със сигурност чувства същото. Много хора говорят за това как бракът е трудна работа. В което, разбира се, има голяма доза истина. Но в края на деня това, което наистина има значение, е да можете да се насладите на времето, прекарано заедно със съпруга/съпругата си.

На рождения ден на Том Ханкс Рита се обръща с него със следните мили думи - "любовта на живота ми, моят най-добър приятел, обичан баща, дядо, който сритва задници - обичам те!".  Припомняме, че рожденото име на Рита е Маргарита Ибрахимова, с баща българо-мохамеданин.

Ханкс споделя, че ако винаги имате истинска оценка за партньора си, ще можете да преминете и през най-трудните времена. 

Преди 4 години Рита е диагностицирана с рак на гърдата. Въпреки че щамът е агресивен, болестта е установена в ранен стадий и лекарите успяват да реагират адекватно. Изплашена в началото, Рита споделя на Том, че ако нещо се случи с нея, иска той да е тъжен дълго време. Но също така иска да има весело парти. 

Преди време, когато Том Ханкс беше диагностицират с диабет от тип 2, двамата рязко намаляват приема на захар в семейството. За сметка на това увеличват времето, прекарано заедно, и съвместните разходки сред природата.


Това е любовтa не от филмите на Ханкс и не от песните на Рита. Просто любов от собствена им къща и от личното им ежедневие.