… не спира да те гледа в очите

Опитва се да те анализира и да улови всеки твой поглед. По реакциите ти пробва да улови и най-малките трепети, за да разбере дали и той ти допада. Ако сте на среща и той не отделя поглед от теб, значи определено флиртува с теб, защото те харесва.

… не спира да се усмихва

Така той иска да създаде добро впечатление на усмихнат, вежлив и учтив мъж. Усмихва се дори и когато разказваш нещо не толкова интересно. Иска да внуши, че освен, че му допадаш е добър слушател независимо за какво му говориш.

… смее се на всяка твоя шега

Ако не сте от онези изкусни разказвачи на вицове можете да се възползвате от публика, която ще се смее на всяка ваша шега. Мъж, който си пада по вас ще се смее на всяко нещо, което разказвате. Това е един от най-сигурните знаци, че той флиртува с теб.

… не спира да говори

Това е приоритет на жените, но съществуват и такива мъже. Говорят, защото смятат, че с приказките ще успеят да впечатлят обекта на своите желания.

се опитва да осъществи физически контакт

Ако сте седнали на маса или бар и сте в непосредствена близост един до друг, флиртуващият мъж ще се опита да осъществи физически контакт с вас – да докосне ръката, рамото или косата ти. Това не трябва да ви притеснява, а да ви ласкае.

… е нервен

В повечето случаи, ако не става дума за запознат с изкуството на свалката мъж, той ще се притеснява. Естествено, че няма да заеква или да пелтечи. Просто ще очаква твоите реакции с голямо нетърпение и междувременно ще оправя косата си, ще се оглежда, а от много усмихване накрая може да забрави за какво сте говорили последно.

Естествено, че с този списък на мъжки реакции и поведение, не можем да изчерпим всички малки жестове, които издават мъжете, но пък знаем, че жената има свои вътрешни индикатори, които подсказват какви са намеренията на отсрещната страна. А вашите какви са?