Сексуалният живот на жените е различен в различната възраст. Те имат различни потребности, когато са на 20 и на 40, въображението им работи с различна скорост и посока, смелостта им се развива по различен начин и т.н. Трупането на сексуален опит също има значение. С времето жената успява да сбъдне някои от мечтите си, така открива път на нови, най-често по-смели.

Сексуалните фантазии на жените на 20+
Секс с друга жена
Когато гледат на другата жена като на сексуален обект, жените се възбуждат най-много от женските устни и дупе. За разлика от мъжете, те не приемат гърдите като силен сексуален аргумент за правене на секс. На възраст около 20 години момичетата поддържат силни женски приятелства. Това е един от най-провокативните елементи обикновена другарска връзка да прерасне и в сексуална. Закачлива размяна на дрехи, оглеждане и сравняване на телата, пробване на новия гланц за нацупените устни – това са малките стъпки, с които може да се стигне до интимния експеримент.

Сексуалните фантазии на жените на 30+
Тройка
Това е една от най-често срещаните фантазии в съзнанието на жените, която обаче най-много се страхуват да осъществят. Притеснението идва от факта дали ще успеят да задоволят представителите на мъжкия пол в подобна комбинация. Страх има и в чисто физически аспект – най-вече от двойната пенетрация. На 30 години обаче жената вече има натрупан сексуален опит и мощна енергия, която й позволява да изисква, да дава и да бъде смела. Най-често във фантазиите й единият мъж е постоянният партньор, вторият е партньор на приятелка или мъж от близкото обкръжение.

Снимка: iStock

Сексуалните фантазии на жените на 40+
Секс с непознат
Ако на 20 жената си е представяла и е правила секс най-вече с близки и познати по някаква линия – състуденти, съквартиранти, съседи, във фантазията й на 40 г. се появява мистериозния непознат. Той носи всички онези качества – и като външност и като начин на правене на секс, за които жената копнее, но по една или друга причина все още не е получила. Изненадваща среща в асансьора, по алеята на парка или на разходка в планината са едни от сюжетите, които 40-годишните дами често разчиграват в съзнанието си.

Сексуалните фантазии са като чернова, предварително нахвърляна скица на основната картина. В тях няма нищо пошло и срамно. Ако не фантазираме, няма нещата да се случат и в действителност.