Няма нищо лошо да пратиш на човека, който харесваш съобщение, че ти допада. Няма и по-красноречив начин да го съблазниш от секстинга. Секстингът е новата мода, която се изразява в изпращането на секси снимка и съблазнителен текст към нея до човека, който харесваш. И все пак, за да останеш загадъчна не трябва да казваш и показваш всичко. Ако искаш наистина да си изкусителка, а не поредната, която изпраща гола снимка, следвай тези правила:

Не изпращай съобщение в нетрезво състояние
Добре е, когато показваш себе си в подобна секси светлина и когато подбираш снимки от телефона си, да си внимателна – не изпращай каквото й да е под въздействието на алкохол. Не се знае какво точно ще изпратиш и напишеш, а на другата сутрин е твърде вероятно да съжаляваш.

Какво означава секси снимка за един мъж
Това със сигурност не е фотос, на който сте по пижама или дълга и широка тениска. Подберете бельо, което едновременно не показва много от вас, но и е много съблазнително.

Пробвай да секстваш, докато той е близо до теб
Най-добре можеш да видиш как ще реагира на твоето секси съобщение, ако докато го изпращаш, той се намира някъде наблизо – например сте в едно заведение или киносалон. Добре е обаче ти да можеш да го наблюдаваш, а той да няма представа, че ти си там.

Бъди загадъчна – не показвай лицето си
Ако наистина искаш да го побъркаш от мислене коя си, то със сигурност първите снимки трябва да показват определени части от тялото ти, без да се виждат такива, които биха подсказали коя си. След няколко загадъчни съобщения, той няма да има търпение да разбере кой се крие зад снимките.

Не показвай всичко с първото съобщение
За да можеш да поддържаш интереса му, той естествено трябва да има какво да види и разбере от теб по-натам. Започвай, но недовършвай изреченията, например. Ако той е заинтересуван от теб, няма как да не продължите със свалката.