Скандално? Ни най-малко. Водени от силното чувство за страст понякога ни се налага да бъдем креативни в името на “любовта”. Просто някои не смеят да си го признаят. 

В тази връзка се замислихме, кой прибягва към звездните хотелски услуги за осъществяването на своите интимни фантазии?

Влюбените двойки, тръгнали на почивка. Какво по-хубаво от това да споделяте любовта си в уютна атмосфера?! Ако гледката е също толкова красива, колкото споделените чувства и шампанското е охладено... преживяването може да бъде незабравимо.

Младоженците: Да, след сватбата идва ред на медения месец – период, когато основно кредо е: “Любов, секс и отново секс”. Важно е хотелската стая да бъде уютна, удобна и просторна – в три, четири или пет звезден хотел, с джакузи или други екстри... изборът е ваш, но не забравяйте, че това е шанс да направите едно второ добро впечатление.

Тинейджърите, които няма къде другаде да отидат. Леглото в хотелска стая е със сигурност по-удобно от задната седалка на родителския автомобил. Въпреки, че хотелиерите нямат право да отдават стаи под наем на непълнолетни лица, младите са достатъчно креативни, за да могат свободно да консумират любовта си. В този случай, ничии и никакви правила не важат.

И не на последно място прелюбодейците. Те са може би тези, които от любов към спорта са стигнали до хотелската стая, за да изпитат, това, което им липсва в брачния живот. Някои биха се възмутили от тази общоизвестна тайна, но нямат ли и те право на щастие и любов?!