комплимента

Хайде, де, направи й комплимент. Най-добрите комплименти са тези, които идват без да ги мислиш и те се оценяват най-добре, освен ако не си мислиш пълни глупости, разбира се.Така или иначе, ако се напънеш да измислиш нещо мило, може да си получиш бонуса по-късно, защото жените не забравят такива неща.

номер, стар като света

Кажи й каквото иска да чуе. Този номер е стар като света. И двамата знаете какво и защо правиш, но винаги минава. Ако й кажеш, че правиш, каквото правиш, защото искаш тя да се чувства добре, половината работа вече свършена. Все пак светът се върти около тях, не забравяй.

телефона

ОК, имаш й телефона и понеже си кораво копеле, няма да й се обадиш веднага. Гледай да е до 48 часа обаче,ако искаш секс, защото иначе става глупаво. Първо, това не е романтичен филм, второ - ти искаш да си в порно филма.

косвената хватка

Мъкни се с женените си приятели. този номер за намиране на секс е малко косвен, но може да даде резултати. Ти си мислиш, че тия типове може би са се прецакали за това, че или са семейни или са неофициално семейни, обаче има нещо хитро в цялата работа. Жените на твоите сериозно обвързани приятели имат бая приятелки. Над това си заслужава да се замислиш, освен как е възможно твоя човек да се е вкарал в тоя филм.

тренировката

Защо не тренирате заедно? Хем ще влезеш във форма, хем ще бъдете заедно, хем може да тръгне любовна игра. Тайната на това е, че упражненията ще покачат нивото на допамина в тялото й и това ще я предразположи. Освен това, в потта ти има тестостеронен дериват, наречен андростадиенон, което на теб нищо не ти говори, но когато то стигне до обонянието й, теб те чакат хубави времена.