Ако искате да създадете разгорещена дискусия между приятелките си, просто повдигнете темата за секс по време на менструалния цикъл… За някои няма нищо по-ужасно на света, докато други са напълно ОК с идеята.

За жените, които не искат да се отказват от интимните ласки по време на цикъла, дамският бранд за интимно здраве "Intimina" създаде първата менструална чашка за многократна употреба, която може да се използва дори по време на секс.

Така "Ziggy Cup" дава желаната свобода на жените да се развихрят в леглото по време на "онези" дни, а освен това менструална чашка е екологична, защото може да се използва повече от веднъж.

Създадена с плосък дизайн, менструална чашка се поставя точно под шийката на матката, което позволява осъществяването на полов акт. Реакциите в социалните мрежи са позитивни, най-вече заради уникалния дизайн на чашката, който позволява лесна употреба. 

"Ziggy Cup" е революционен продукт, който ще промени живота на много жени. Менструална чашка вече се продава в Amazon срещу 39,95 долара (около 63 лева), вижте повече в следващото видео: