Един мъж заслужава вниманието ви, ако не ви оставя да се чувствате разочаровани и самотни във връзката. Съвсем естествено е вашето желание да бъдете на първо място в приоритетите му, а не след като му откажат всички, той да запълни времето си с вас. 

За да допуснете до себе си един мъж, който искате да е до вас винаги и навсякъде, трябва да е показал уважението си към вас. Добрият мъж няма нужда да доказва любовта си. Той по всякакъв начин ви е уверил, че ви цени и не би ви унижил пред никого.

Добрият мъж, с когото искате да се обвържете е мъжът, който няма да ви нарани емоционално и физически. Той не би си позволи да ви пренебрегне, а още по-малко да ви обезсърчава.

Разбира се, да наречете един мъж "добър" означава, че той трябва да е достатъчно интелигентен и отговорен, за да може да се грижи не само за себе си, а и за семейството. 

Не е необходимо във всичко да сте еднакви. Важно е мъжът да умее да прави компромиси. Да може да приема хобитата ви, които се различават от неговите. Да отделя време и усилия за вашите желания, дори когато  неговите не са същите.

В здравата връзка не съществува нито една причина някой да има някакви тайни. Недостойно е да се проверяват мобилните разговори или да се следят публикациите и кореспонденциите в социалните мрежи.

Основното, което очаквате от една връзка с мъж е да се чувствате обичана без условия и изисквания към външния ви вид. Ако в негова компания се чувствате добре, спокойно и се забавлявате, не се колебайте, че това е "той”.