Стриптийз клуб

За мъжа може да е отпускащо да иде на стриптийз, да погледа хубави жени и да изпие едно питие. Ако имате половинка, тя ще е доволна от това колко надъхан ще се приберете вкъщи. Ако нямате, ще трябва да се примирите, че в съвременното общество е прието мъжете без хубави жени, които да се събличат, да си плащат за това. Пък и може да загреете за нещата по-долу.

Спийд дейтинг

Навремето хората са отивали на седенките, за да намерят жената на живота, сега имаме спийд дейтинг. Звучи като нещо,което се предлага по WS Teleshop, но може да е забавно, в зависимост от това колко отчаяни сте.

Схемата е следната: момичетата сядат или се разполагат на едно място, а момчетата отиват на ротационен принцип при всяка една от тях за време, отброявано от часовник. На такива мероприятия често има дрес код, затова проучете това и се облечете подобаващо. Трябва да сте честни, любезни и открити, за да постигнете нещо на спийд дейтинг, но дори това да не стане - и в стриптийз бара не е зле.

Секс за една нощ

Това не е подходящо за разбиранията на всеки, но не е зле да се опита. Ако не сте обвързани и тя също не е, тогава какъв е проблемът със секса за една нощ? Ако и двамата го искате (и единия от двамата не е малолетен), значи всичко е наред и просто действайте. В крайна сметка, важното е да се чувствате добре и да избегнете мастурбацията поне тази вечер. Някой ден, когато се обърнете назад към миналото си, ще сте доволни, че сте опитали от всичко.

Направете тройка

Тук има малък проблем за обвързаните. Никой нормален мъж няма да се навие на тройка с още един мъж, при положение, че третият в комбинацията е приятелката му. Това е абсолютно светотатство в мъжкия свят и няма как да се случи. Момичетата като че ли са малко по-отворени по въпроса, но все пак шансът да се окажете в секс-компанията на още двама души май е по-висок, ако нямате чак толкова близки отношения помежду си. Ако факторът “Ревност” е изключен, може да изпитате удоволствието от сексуалната тройка и да си го запишете в лексикона.

Сляпа среща

Независимо дали си падате по тях или не, може просто да пробвате някоя "сляпа" среща и да видите как е. Някои от хората, които ходят на такива срещи, се женят, други не го правят никога повече и това е нормално, защото всичко зависи от произволния човек, с когото се срещате. Някоя може да е свястна, друга просто да търси секс, но това е част от играта и трява да го приемете. Всъщност, може да е доста забавно, ако го приемете като чистосърдечен експеримент, който никой не ви кара да повтаряте.

Секс на публично място

Това може също да не се нрави на всеки, но чувството си заслужава. Хората, на които им харесва, се възбуждат от риска някой да ги види и парадоксално, но точно това е проблемът на хората, на които публичният секс не им харесва.Все пак не е речено, че това трябва да става пред всички - може на паркинга, в парка или в някой клуб. Въобще навсякъде, където бихте се чувствали като Рон Джереми в стихията си.

Секс с по-възрастна жена

Сексът с по-възрастна жена е много възбуждаща мисъл за много млади мъже по света. Когато мъжете поостареят нещата се обръщат и топ фантазия става секс с по-млада жена.

Счита се, че възрастните жени са по-опитни, а и жадни за секс, така че ще се раздадат повече в леглото. Така или иначе, ако ви влече, дайте воля на тази фантазия. Освен това, по-възрастните жени имат и плюс - могат да готвят, така че на сутринта няма да останете гладни.

Секс с шаферка

Особено, ако сте кум, това със сигурност ще ви мине през ума по време на сватбата. Ако попаднете на симпатична шаферка с мръсни помисли в главата, винаги можете да завършите в колата или дори в тоалетните, ако не ви пука много-много.