Дали в личен или професионален план, всяка една от нас желае и заслужава да бъде уважавана и ценена от заобикалящите я мъже. За да поддържате своя авторитет е редно да...

#Не се слагате на 2-ро място. Не забравяйте, че отношението на другите е отражение на това, което имаме към самите нас. Затова ако не се обичаме или уважаваме, не можем да очакваме друго от останалите. 

#Не носите твърде много грим. Без да изпадаме във вулгарности, но една дама носи само и единствено грим, който подчертава естествената й красота. Нищо повече. 

#Не плачете пред другите. Един път е достатъчен, за да се превърнете в свръхемоционална личност, на която е редно да се спестяват много неща. Нали не искате да изгубите шанса да работите на главни проекти, и/или той да не ви се обади повече. Не бъдете наивна, колкото и мъжете да ни харесват женствени и нежни, те би трябвало да са до нас, за да ни спасяват постоянно. Същото важи и за нас.  

#Не правите секс с мъж мислейки си, че така ще го спечелите... и/или не забременявайте с надеждата, че той ще ви обича повече. Няма смисъл. 

#Не правите всичко което той ви каже. Вие не сте негова слуга! Вашата дума също има значение. Споделяйте мнението си без да се страхувате как ще бъде интерпретирано. Вие имате право на глас. 

#Не се сравнявате с останалите. Това показва само колко неуверена сте в себе си. 

#Не правите фасони. Не сте на 5 години, за да тропате с крак или да гледате умилително, за да получите това, което искате. Един мъж ще ви цени много повече ако види във вас сила и инициативност. Не чакайте той да върши цялата работа. 

#Спрете да се извинявате за всичко. Не сте отговорна за всички неволи на света!