Има няколко общи неща между музиката и мастурбацията - и това е кулминацията. Доста жени всъщност пеят за секс и удоволствие - някои с повече страст, други с повече чувство за хумор. Предлагаме ви един кратък списък с музикални видеа, които дават малко по-различна гледна точка, вдъхновяват и те карат да ти се прииска да се усамотиш. 

Мейси Грей - B.O.B.

Знаете ли какво означава името на песента?
B – Battery 
O – Operated
B – Better, cause he’s not complicated

Да, точно така – тази песен е посветена на вибратора. Има толкова много песни за разбитите сърца, мъжете, любовта, защо да няма и да уреда, който ни доставя толкова удоволствие? Видеото всъщност е супер закачливо, като кратко филмче с анимирано дилдо. Всъщност напомня, че преди всичко е важно да обичаме себе си.

 

The Pussycat Dolls – I Don’t Need A Man

I don’t need a man to make it happen,
I get off being free. 

Pussycat бяха един от силните символи на овластяването на жените в началото на 2000 година.  Песента им „I Don‘t Need A Man“ е за това, че жените могат да се справят и сами. Pussycat все още се считат за една от най-продаваните женски групи за всички времена според Billboard и VH1 Music. Те имат и много други песни за секс и интимност като „Buttons“ и „Don’t Cha“. 

 

Tweet - Oops (Oh My) ft. Missy Elliott

I was looking so good I couldn’t reject myself.

I was feeling so good I had to touch myself

Тези хип-хоп мацки пеят за сваляне на дрехите и галене по бедрата. Миси Елиът пък винаги е била тази артистка, която се държи на 100% естествено и истински. Достатъчно истинска, за да оспори половите стереотипи и да не се свени да пее за женското удоволствие.

Cyndi Lauper - She Bop

They say I better stop – or I’ll go blind

Oop – she bop – she bop

Този сингъл, записан през 1984 г., се озова в списъка за песни с родителски надзор, редом до парчета на Мадона и Принс.

Лейди Гага - Sexxx Dreams

When I lay in bed I touch myself and think of you

Няма как да мине без Лейди Гага! Темите в тази песен всъщност са много и разнообразни - мастурбация, изневяра и секс мечти. Въпреки претенциите нещата да се казват открито, накрая се стига до познатия ни на всички момент – чувството за срам. „Не мога да повярвам, че ти казвам това, но съм изпила няколко питиета“ връща към онова срамежливо,с екси момиче, което се крие във всяка жена, когато става дума за споделяне мръсни тайни.

 

Pink – Fingers

I bite my tongue because I wanna scream

I’m almost there then you turn and look at me

When it’s late at night and you’re fast asleep

I let my fingers do the walking

Във „Fingers“ можем изцяло да се насладим на гърлените вокали на Pink, която „гладува за известно внимание“ и се нуждае от повече, отколкото партньорът й може да й даде. Какво е нейното решение? Да направи кратка „разходка“ с пръстите си.

FKA Twigs – Kicks


When I’m alone/I don’t need you

I love my touch/ Know just what to do

FKA Twigs съчетава тъмни, бавни удари със задъхани и магнетични вокали, за да създадат нещо, което е невероятно секси. Албумът докосва различни теми - свързани със секса и връзките, с жената, която се пита „какво да правя, когато не си тук?

Hailee Steinfeld – Love Myself


Pictures in my mind on replay

I’m gonna touch the pain away

I know how to scream my own name

Добра идея е да направите тази песен за сутрешната си аларма за събуждане. Не е дразнеща, но има онзи добър, властен тласък, от който мнозина имаме нужда рано сутрин.