Писнало ви е от скучен секс (най-вече в мисионерската поза)? Омръзнала ви е традиционната програма, при която всичко се случва на спалнята? До болка познавате всеки етап от интимната игра - малко целувки, още по-малко орална любов, секс в класическа поза и край? Искате страст и изненади! Човекът, който може да направи всичко това, сте само и единствено самите вие. 

Заведете го някъде със завързани очи

Направете си подробен план. Изберете подходящо място – резервирайте стая в хотел, използвайте терена на приятелка, преобразете спалнята на вилата. Заведете го до там със завързани очи. Шофирайте вие или използвайте услугите на приятел. Направете така, че дори по пътя той да не разбере къде отивате. Изненадайте го с шармантна обстановка. Персоналът в хотела може да се погрижи за кошница с плодове и вино, разпилени розови листчета по леглото, джакузи с ароматни соли и т.н. Ако сами организирате това, може просто да запалите няколко ароматни свещи и да декорирате с предмети от бурното ви секс минало. Те ще ви напомнят за тези по-добри времена. Използвайте елемента на изненадата. Докато той е със завързани очи и го водите към въпросното място, със сигурност в главата му се лутат какви ли не мисли. След това просто отвържете – превръзката и въображението си!

Направете си таен секс дневник

Редувайте се да пишете в него и двамата. Споделяйте какво точно сте изпитали по време на секса, какво ви е харесало и какво не, кое ви е впечатлило, за какво още мечтаете, какво искате, кое ви е изненадало приятно и кое не. Понякога нямаме смелостта да кажем всичко в очите на партньора си. Използвайте силата на химикалката и хартията. Пишете всеки път, след като сте правили секс, докато впечатленията ви са живи и свежи. Задължително пишете и двамата. Уговорете се дали и кога да прочетете текстовете на другия. Така със сигурност ще научите много – и за него, и за интимните ви отношения.

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Организирайте си уикенд само за вас

Липсата на време и досадните ежедневни ангажименти могат да провалят и най-хармоничните интимни взаимоотношения. Осигурявайте си време само за вас – вечери, уикенди, кратки ваканции. Уговорете бабите и дядовците да помагат за децата, наемете почасово детегледачка, помолете приятелка за помощ – стига да искате, винаги ще се намери начин. Бъдете ревниви към личното си свободно време и го уважавайте. Чупете оковите по-често! Няколко дни само двамата и предишната страст със сигурност ще се завърне.