Йоаким Прат е собственик и главен сладкар в Maître Choux - сладкарница в Южен Кенсингтън. за да стигне до тук обаче, първо право капкейкове, след това ореховки. Дава абсолютна свобода на въображението си, когато се премества в Лондон, за да поеме ръководството на сладкарското ателие L'Atelier в Лондон. Известно време работи в Can Fabes, Барселона, които получават 3 звезди Мишлен под негово ръководство.

Choux са сладки от меко, светло тесто, което буква, докато се пече във фурната, оставяйки вътрешността мека и кух, а коричката става златиста и хрупкави. В ръцете на Йоаким обаче те стават истинско вълшебство!

Разтопява шоколад. Ръси пудра захар. Декорира еклери с малини и златни перли. Как да не ти се прииска да го оближеш?!


Той превръща класическия френски специалитет в истинско произведение на изкуството. Вече не е просто лека закуска, а перфектният десерт и подарък.