В комуникацията между мъже и жени има много подводни капани, в които често можете да попаднете. Често жените казват неща, които изобщо не мислят, но очакват вие да помислите сериозно върху тях. Често казват и такива теща, от които настръхвате и съжалявате, че не живеете в арабския свят. Ето кои са са “опасните реплики”, които тя може да ви каже.

5 неща, които жените не признават

“Той е само приятел”

Възможно е, всеки си има приятели от другия пол и това е естествено. Само че, всеки мъж настръхва при произнасянето на тези думи. Самият факт, че е станало въпрос за лицето Х, означава, че се съмнявате в ролята му в живота на вашата половинка. Ако тя  повдигне въпроса, без да сте я питали, това може да означава, че тя се съмнява за неговата роля в живота й. Или във вашата. Дано наистина е приятел, иначе много скоро вие ще сте й само приятел. Без параноя - нещата просто стоят по този начин и трябва да знаете, че тази фраза понякога представлява аварийните светлини в една връзка.

Бате, по-добре недей

“Всичко е наред, няма проблеми”

В женския речник всичко е обърнато на обратно. В комбинация с кисело изражение, тези думи означават, че проблем има и той се задава за челен удар с вас. Само по себе си е почти невъзможно всичко да й е наред, така че, ако тя го каже, това означава, че нещо хич не е наред.

Тя ти изневерява?