Сутрин, обед вечер... с възрастта покриваме всички времеви диапазони, отдавайки се на любовни игри.

#На 20 годишна възраст идеалният момент за секс е в 15:00 ч. 

В разцвета на силите си всеки "двадесет и..." годишен човек е с високо либидо. Тогава няма правила, но според сексолозите пикът е около три след обяд. 

#Когато навършим 30 - времето за секс е в 08:30 ч. сутринта

На тази възраст сме навлязли динамично в активния живот. Кариера, семейство, деца... бебета, които се будят на всеки три часа и др. Всеки ден е обвързан със строга организация, която изисква дисциплина. За да се справяме с всекидневните ангажименти, какво по-хубаво от това да започваме дните си малко удоволствие. 

След 40 нещата се променят. #Идеалният момент за секс се премества в късните часове на денонощието - към 22:30 ч. 

Тогава животът ни е сравнително улегнал. Децата са все така около нас, но атмосферата е по-спокойна. Вечер, след работа, се прибираме вкъщи, наслаждаваме се на приятна вечеря със своето семейство, а преди сън отделяме време за любовни игри. 

#На 60+ продължаваме да правим секс. Колкото и да е учудващо за по-младите, възрастните също обичат любовните игри. Разликата е в часа - около 20:00 ч. На тази възраст времето върви по различен начин. Тогава имаме време за всичко и за всички, предимно за себе си. Затова след ранна вечеря, се отдаваме на спорт.