Физически размери

Размерът има значение. Височината и теглото са първото нещо, което жените виждат в един мъж. Ако не отговори на тези изисквания, мъжът няма да има възможност да разкрие нито едно от другите си качества. Тези представи обаче се определят от собственият ръст и тегло на жената.

Привлекателност

Не само с външна хубост, защото на жените никога не им стига. Става въпрос и как се грижите с косата си, дрехите си и личната ви хигиена. Ако не го вземете предвид, жените със сигурност няма да искат да научат повече за вас.

Усмивка

Когато класифицирането на горните две приключи, жените забелязват усмивката. Усмихването, особено в първите няколко минути на срещата, изпраща сигнал за доброжелателност. Освен това, е добре усмивката да разкрива добре поддържани зъби.

Хумор

Жените обичат мъже, които умеят да са забавни и да се смеят. Още по-добре е, ако я накарате и тя да се смее. Това със сигурност носи бонус точки.

Увереност

Жените намират уверените мъже за привлекателни. Още в началото те определят нивото на увереност, която излъчвате. Само да знаете, че напереността и арогантността не са увереност.

Разговорът

Мъжете имат славата на не-толкова-сговорчиви, затова от нас едва ли се очаква кой знае каква приказливост. Всичко, което трябва да направите, е да задържите вниманието й. Така че, ще се наложи да се поразприказвате.