В нощен бар влизат всякакви мъже. За една дама, излязла с приятелки, е добре да има представа кой може да срещне на по време на вечерта. Отваряйте си очите на четири, защото нощният бар може и да не е много голям, но със сигурност е място, където отвсякъде дебнат мъже тип:

#Ловците в пакет
Обикновено този тип господа се събират на групи и излизат заедно. В повечето случаи са приятели или колеги. Те придобиват повече смелост, когато са вкупом и... предварително подпийнали. Ще ги разпознаете по начинът им на говорене на висок глас, както и по непропорционалното съотношение на компанията, в която се намират – 10 мъже на 2 жени. Целта им в бара е, както да бъдат забелязвани, така и да забиват гаджета – колкото повече, толкова по-добре.

#Лешоядите
Това е група мъже, които обикалят около една млада дама, озовала се за момент сама на бара. Липсата на компания изведнъж я прави лесна плячка за тях. Лешоядите само това чакат. Те никога не пропускат възможността да заговорят дама на бара или дансинга, стига обаче тя да е сама. Често пъти този тип мъже могат да прекаляват с нахалството си, да станат досадни и дори отблъскващи в очите на една уважаваща себе си жена.

#Уингменът
Уингменът обикновено придружава своя по-свенлив приятел в бара с единствена задача да му помогне да си намери по-лесно гадже (или просто да флиртува). В някои случаи, за да му вдъхне кураж, е достатъчно само неговото присъствие. Уингменът е този, който окуражава своя приятел да действа смело. Той е този, който може да предотврати сконфузната ситуация, появила се по време на неудобно мълчание между двете страни. Изобщо, ролята на уингмена можем спокойно да я сравним с тази на сватовника.

#Свалячът
Сами се досещате, че той не се нуждае нито от ято лешояди, нито от подкрепата на уингмен. Те са уверени, с високо самочувствие и действат абсолютно сами. Достатъчно е да си набележат красива и секси дама, за да направят първата крачка. За жалост обаче този тип мъже, колкото и привлекателни и сериозни да изглеждат на пръв поглед, са в бара просто за забавление. Те нито са дошли тук да търсят сериозна връзка, нито могат да издържат на такава дълго време.

#Алкохоликът
Лесно може да го идентифицирате по непохватната му и препъваща се походка. Той е поел толкова количество спирт, колкото е необходимо за него да се е почувства абсолютно готов за действие. Действат в соло, но често пъти удрят на камък, заради неспособността си да овладеят опияненото им тяло.

#Старият богат бонвиван
Тези мъже са вече поулегнали, с поне един развод зад гърба си. Те се опитват да привлекат вниманието на млади дами със своето благосъстояние. Веднъж попаднал в компанията на красива жена, вълнението му става неудържимо. Очите му блестят от желание и задоволство, когато се опитва да я впечатли със скъпо шампанско и обещания за пътешествия до екзотични страни.