В най-общи линии се твърди, че жените искат прости неща. Да видим това.

Жените обичат мъже, които ги ухажват

Както в началото, когато правехте всичко, за да впечатлите тази жена. В повечето случаи този напън приключва с началото на връзката. Жените обаче продължават да имат нужда от подобно отношение. Времето и вниманието, което й отделяте, имат голямо значение за нея и за отношението й към вас.

Жените обичат да им завиждат

Ако можете да направите така, че вашата приятелка или съпруга да се чувства отлично с вас и това да си личи, тя ще ви се отблагодари подобаващо за това. Всички базират връзките си според връзките на хората около себе си. Ако другите изневеряват, и вие ще изневерявате. Затова просто се дръжте добре с нея и ако всички видят това, на нея ще й е повече от добре.

Жените обичат мъже, които ги оценяват

Жените правят техните си малки (или не толкова малки) жестове и очакват да ги оценим. Ако оценявате и най-малките неща, които тя прави, това ще я направи доволна.

Жените обичат мъже, от които да се чувстват горди

Това с гордостта по принцип е малко тънък лед, но има своите ползи. Жените обичат мъже, които са успешни в техните сфери. Бъдете горди с нещата, които постигате и жената до вас ще е горда с вас. И колкото повече е горда, толкова повече ще ви оценява и обича.

Жените обичат мъже, които ги карат да се чувстват щастливки

Жените обичат мъже, които изглеждат и се обличат добре. Ако сте мъж, с който вашата жена може да се фука пред приятелки, тогава тя ще е доволна. Когато нейните приятелки й завиждат и казват колко сте чаровен, жената до вас ще разбере каква щастливка е всъщност.

Жените обичат мъже, които ги разсмиват

Жените обичат мъже с чувство за хумор. Не е необходимо да сте клоун, за да я забавлявате, но трябва да можете да виждате веселата страна във всичко.

Жените обичат мъже, които са обичани от приятелите и семейството й

Когато сте с една жена от дълго време, нейните приятели стават и ваши приятели, същото става и със семейството. Тя не иска просто мъж, който се спогажда с близките й, а мъж, с който те се чувстват добре.

Жените обичат мъже, които знаят какво искат

Жените обичат мъже, които са намерили целта на живота си. Ако се питате какво искат жените в една връзка, първо вижте дали вие знаете какво искате от живота. Знаете ли какво искате да правите и да постигнете? Бъдете решителни и амбициозни, и жената до вас ще ви помогне да преминете препятствията по пътя ви.

Жените обичат мъже, които ги обгрижват

В началото на връзката много мъже са супер грижовни. След това обаче това отношение прекъсва, а жените всъщност го искат. Те обичат да са обгрижвани и да им се обръща внимание. Загрижеността уверява жената, че все още й обръщате внимание.

Жените обичат мъже, които умеят да слушат

Изкуството да слушаш е един от деликатните моменти в една връзка. Ако не се слушате, може да се окаже в някакъв момент, че въобще не се познавате. В името на добрата комуникация трябва да се слушате един друг.

Жените обичат мъже, които ги третират като равни

Уважението между вас е най-основното нещо в една връзка. Ако наистина я уважавате и считате за достойна за вас, това е отлично за вашата връзка. Ако приемате, че в някои неща сте по-добър, а тя - в други, това ще ви помогне да я уважавате и да я взимате на сериозно.