С леко намигване и чувство за хумор ви представяме как трябва да изглежда готиното момиче, с което всички мъже ще искат да бъдат. Това е идеалният събирателен образ, изграден от желанията и представите на силния пол за идеалната жена.

Всяка жена иска да бъде харесвана и желана. Но дали сме готови да бъдем всичко онова, което мъжете искат?

1. Никога не бъди твърде емоционална, независимо какво се случва. Мъжете буквално полудяват при вида на женски сълзи. Не всички се впечатляват от тях, макар жените да мислят по друг начин. Мъжкото момиче обаче е нещо, което винаги приемат с респект.

2. Гледай и се интересувай от всички спортове – най-вече футбол, бокс, баскетбол и ски скокове. Не забравяй, докато заедно гледате мача, да пиеш бира, да псуваш и да крещиш по съдията. Тази страст е особено секси за някои мъже.

3. Пий твърд алкохол. За него коктейлите и ликьорите са кифленски избор. 

4. Научи наизуст любопитни факти за казармата, Втората световна война, Формула 1 и приготвянето на барбекю. Това са все теми, с които със сигурност ще го впечатлиш.

5. Тренирай в секси облекло. Спортно женско тяло, с подчертани форми е мечтата на не един мъж.

6. Задължително харесвай добермани и булдози и се изразявай скептично относно пинчери, пудели и чау чау.

7. Когато отидете на ресторант заедно, поръчай си пържола, по възможно алангле. Избягвай зелени салати, кафе с обезмаслено мляко или ястия, чиито имена трудно се произнасят.

8. Размотавай се с момчетата. Това е истинско умение и не много жени го умеят. Да се размотаваш с момчетата практически означава да правиш... нищо.

9. Бъди винаги готова за орална любов, тройка и да му сготвиш супа.

10. Използвай наистина качествена козметика – червило, което ще остане на твоите устни, а не на неговите, докато се целувате; спирала, която няма да се размаже, ако се просълзиш от някое негово обяснение в любов; парфюм, който не е твърде натрапчив и няма да го умирише на жена, докато се гушкате.