Обичате се, живеете заедно, но сякаш нещо ви липсва, за да направите следващата стъпка в развитието на вашата връзка. Независимо колко се държите на своя партньор, всичко е въпрос за тайминг. Ако не е дошъл моментът за годеж, не бързвайте. Не, защото другите го очакват, е редно да го направите. За да сте сигурна във вашите чувства, замислете се над следните неща. Така ще разберете дали сте или не сте готова да се сгодите. 

#В момента, връзката ви с любимия човек ви харесва такава каквато е. Едно е да сте двойка, друго е да сте съпрузи. Това е може би ангажимент, който не сте готова да поемете. Може би, защото сега е времето да се концентрирате върху своята кариера или просто да обърнете повече внимание на самата себе си. 

#Все още не си представяте живота си с този, с който сте. Напълно е възможно и простимо да обичате мъж, но да не сте сигурна, че той е правилният. Независимо от всичко и всички, ако имате и най-малкото двоумление, не бързайте. Дайте си още време, за да осъзнаете какво е важно за вас. 

#Имате опасения, че с партньора ви не вървите в една посока. В такъв случай, най-добре е да поговорите какво всеки един от вас очаква и търси от живота. 

#Общуването с половинката ви е все по-трудно. Как бихте могла да прекарате остатъка от живота си с човек, с когото не може да комуникирате?! Ако е така, с разговори отношенията няма да се променят. Редно е да промените нещо във връзката ви, за да прецените дали връзката ви може да се оправи или не. 

#Не сте сигурна, че го обичате. Възможно е и няма нищо срамно в това. В любовта има различни нива на привързаност. При такива обстоятелства се замислете дали е необходимо да останете заедно или просто да се разделите с добро. Може правилният за вас да е наоколо и да ви чака търпеливо. Животът е твърде кратък, за да пилеем времето си в несигурност.