Всички знаем за поговорката, която гласи "Любовта на мъжа минава през стомаха". Какво обаче ако ви е омръзнало от клишета и предпочитате да се позабавлявате с половинката си, вместо да му робувате в кухнята? Имаме няколко идеи, които да осъществите заедно.

Организирайте си състезание

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Заложете на нещо просто, което не изисква особени усилия или време. Нагласете таймера на печката и... старт! Ще видите колко много ще се забавлявате веднъж щом и двамата предизвикате борбения си дух.

Пуснете си музика

Нищо не подобрява настроението така, както хубава песен, на която да се поразкършите. Гарантираме ви, че вечерята ще е готова преди да се усетите, а удоволствието, което ще изпитате, докато я приготвяте ще бъде несравнимо.

Бой с храна

Ако сте готови да понесете последствията, започнете един съвсем невинен бой с храна. Със сигурност ще се посмеете до насита, а и какво по-хубаво от това да изразходите малко енергия и то напълно здравословно.

Разпалете страстите

По време на десерта можете да опитате да се храните един друг. Така ще си докажете, че понякога не храната, а начинът по който я поднасяте, може да подейства като афродизиак.