Срещата с друга двойка

Това звучи досадно, особено ако другият пич се държи като приятелка с гаджето си. Има си и положителни страни - при всички положения двойките си влияят една на друга в поведението си. Ако си хитър, ще наблюдаваш в какви капани попада колегата ти и как ги решава. Това е добър опит за теб, а и той може да се окаже по-хитър от теб.

Същевременно можеш да осъзнаеш колко по-добре изглежда твоето момиче в сравнение с нейната приятелка и това да те накара да си поръчаш още една бира със задоволство.

Разнообразявайте се

Има толкова двойки, които просто се мъкнат за ръка по улицата и въщност не споделят никаква емоция. Това е знак. Скуката е най-лошият враг на връзката ти и ако искаш да продължите да спите в едно легло, ще трябва да се разнообразявате по всякакъв начин. От секс хрумвания до туристически обиколки и културни прояви, всичко върши работа и е по-добре, отколкото да зациклите един в друг. Ако тя обича да гледа футбол - най-добре.


Опознайте я

Не става дума да й се обясняваш в любов всеки път след секс. Това не се брои, тогава всеки е най - сладкодумният философ. Става въпрос, че колкото по-добре познаваш жената до себе си, толкова по-лесно ще ти е да разбереш поведението й, за да можеш да я оцениш като човек. Колкото си по-наясно с мечтите, проблемите и надеждите на жената до себе си, толкова по-лесно ще живееш с нея. Или въобще няма да живееш с нея - зависи от мечтите, проблемите и надеждите й.

Смях и вътрешният хумор

Смейте се заедно, това е много важно, защото споделяте много чиста емоция. Накрая остава хубавото чувство, че ти е било добре, а тя ще го помни по-дълго от теб, в това можеш да си сигурен. Освен това, ще видиш как между вас се изгражда ваш си хумор, което ще закрепи взаимоотношенията ви. Ти и без това не можеш да спреш да бъдеш забавен, само не забравяй, че случките ти по улиците от ранните часове на събота сутрин не са чак толкова смешни.

 

Направи й комплимент

Това е най-лесното и най-мъдрото нещо, което можеш да направиш. Нямаш си представа кak две-три мили приказки имат ефект върху жените. Това се равнява на усилието да й купиш подарък, но без пари. А поводи за комплименти има колкото искаш - от прическата й, през роклята й до шофьорските й умения (да не се увличаме, де). Комплиментът си е дългосрочна инвестиция, просто гледай да не го осребряваш твърде често, защото магията ще изгуби силата си в момента, в който тя приеме комплиментите ти за даденост.