Бъдете внимателни какво говорите. В смисъл, всеки знае,че трябва да се държи с другите, както иска те да се държат с него, но тук става дума за нещо друго. Ако сте с нея и я познавате или започвате да я опознавате, все пак знаете какво отношение или какви думи биха я засегнали. От провокации няма смисъл, защото сте заедно, за да бъдете щастливи и двамата, а не да се засягате и настъпвате един друг. В същото време е важно как за интерпретирате нейните думи. Това е ужасно сложно и няма кой да даде съвет за такова нещо, защото, както всички знаем, жените говорят едно, мислят друго, правят трето, но накрая се случва нещо четвърто. Може би НАСА ще открият отговора на тази загадка на Марс някой ден.


Бъдете себе си. Ясно е, че искате да я впечатлите, но това е по-важно на първите ви срещи. Ако се преструвате, вашият малък театър ще се разкрие много бързо, когато вече сте заедно и това няма да й хареса. След това вашият малък театър ще падне върху вас. Бъдете, какъвто сте и ако това й харесва, ще е доволна, че е с човека, който наистина сте. Ако успявате да се представяте за някой друг през цялото време на връзката ви, значи или ТЯ е много глупава или вие сте Ал Пачино.

Уверявайте я във вашата обич. Това, че се скъсваме от работа, за да живеем почти-като-европейци и да не й липсва (почти) нищо, значи нещо за нея, но не чак толкова. Тя ще иска да бъде момичето с широко отворените очи от екрана, което стои под сипещия се дъжд, когато нейният любим й казва, че я обича повече от всичко на света. После целувка, въздействаща музика, мляс, някой дъвче шумно пуканки от задния ред и прочие...За тях тези неща са важни, за нас са лесни за изпълнение. Особено, ако наистина ги чувстваме по този начин.

Жените изразяват чувствата си по различен начин. Често пъти женските реакции нямат нищо общо със случващото се и просто избухват неочаквано. След това, ние започваме да си мислим, че сме виновни за проблем, който всъщност не съществува. Просто чувствата при жените са много буйни и те не могат да ги контролират. Трябва да се поровите, за да да разберете наистина какво тревожи вашето момиче. Няма да е чудно с ровене да стигнете до Монголия и пак да не сте разбрали.

Осигурете й сигурност. Става и с пари, разбира се, тя едва ли ще ги върне. Но се има в предвид емоционална сигурност. Тя трябва да знае, че ще бъдете до нея и ще я пазите във всякакви ситуации. На нея, освен мъж и любовник, й трябва добър приятел. Защото е известно, че няма термин “женско приятелство”.

Бъдете добър слушател. Мъжете слушат проблемите и им намират решения, следят основната теза на разговора и нямат търпени да следят хронологичното развитие на историята, без да знаят за какво става въпрос. Когато тя ви каже какъв е проблемът, вие почвате да мислите как да го оправите. Всъщност, през повечето време тя и сама може да си реши проблема, а ако не може, ще потърси помощта ви. Това, което тя иска, е да я слушате и да разберете как се чувства по наболелия въпрос, защото, всъщност, чувствата й по този въпрос са нейният проблем. Това няма никаква логика в мъжкия свят, затова я слушайте или се правете, че я слушате, и тя ще е доволна.

Възхищавайте се на красотата й. Жените искат да са привлекателни за нас. Те искат да привличат погледите ни, а ние нямаме против да ги даваме. Тя има остра нужда да знае, че е прекрасна за вас. Просто й кажете честно и откровено, че е красива. И продължете да генерирате всякакви възможни синоними.