Когато една любовна връзка приключи, винаги има един, който е наранен повече. И именно той започва да допуска редица грешки, повлиян от негативните емоции, съпровождащи тази раздяла. Жените и мъжете допускат различни грешки. Причината - психика, емоционалност, приемане на реалността. Ето какви грешки допуска нежната половина на човечеството. 

1. Край с надежда
Надеждата умира последна. Това правило важи с особена сила, когато става дума за любовни раздели. Ако все още изпитвате чувства към човека, с когото сте, сигурно продължавате да се надявате, че нещо ще се промени, макар устата и сърцето ви да казват „Край!”.

Грешка!

Настройте съзнанието си за истински край и оставете надеждите да отплуват далеч.

По-добре мъчителен край, отколкото мъка безкрай!

2. Като за последно

Надничаме в профила му във Facebook, разглеждаме общи снимки от хубавото минало, четем стари любовни смс... Всички тези неща са малките камъчета, които могат да обърнат колата; подлите въдички, които изпитват съзнанието ни и са предизвикателство към слабото женско сърце.

Грешка!

Поставете си срок – 2 седмици (или от колкото имате нужда), в който да си обещаете, че няма да правите нито едно от тези действия. Изпитайте волята си. Със сигурност сте преживели и по-трудни неща и не е невъзможно да спрете ръката си, която посяга към албума със снимките.

Очи, които не се виждат, се забравят.

3. Образът на печалната вдовица

Раздялата провокира калейдоскоп от емоции в душата на една жена. Нормално е тя да им е подвластна. Неспирните разговори с приятелки за случилото се, слушането на тежки и меланхолични песни може да стане част от ежедневието ви.

Грешка!

Създайте си позитивен образ, напук на случващите се неприятности. Така ще отправите послание към щастието и радостта отново да станат част от живота ви.

Щастието е въпрос на избор!