Ню Йорк има население, което се състои от 53% жени и 47% мъже. Манхатън е като шведска маса – винаги трябва да си първа, преди основното ястие да свърши. Но сред цялото това многообразие – от мъже (и ястия), този град предлага основно 7 типа мъже.

Какво предлага нашето „меню” от Ню Йорк? Ще се опитам да ви запозная със седемте типа мъжкари, с които всяка нюйоркчанка се сблъсква ежедневно. А дали може да им устои, да им се наслади или пък да се отврати – за това ще си говорим друг път.

 


Вечният ергенВсяка жена поне веднъж в живота си го е срещала. Да, това е този тип, който не иска да порасне и да приеме,че обвързването не е краят на света. За него студентският живот никога няма да свърши, купоните и младите гаджета са основна цел в живота му. Той не се притеснява за плащането на сметките или как да се задържи. За него най-важното е да намери Happy Hour (времето, в което питиетата във всеки бар са само на половин цена).

Типът Wall street


Самовлюбен от собствения си успех и превзет, защото винаги е с най-добрия си приятел - Зеленият долар. За него работата е животът му. Ако по някакъв начин се включите в него, помнете - винаги ще има и някой друг. Мъжете от типа Wall Street могат да изпитват любов само към парите и към тръпката да измислят начин да добавят повече нули в сметката си. Със сигурност няма да намерите някое списание на Playboy, захвърлено в банята му, но Wall street Journal ще е навсякъде. Повечето мъже, които работят здраво, обичат и да се забавляват здраво. И това им е хубавото - те плащат за всичко и за всеки, парите не са проблем и за тях най-важното е купонът.

Чужденецът


Не е тайна, че повечето жени обожават мъже с акцент. Доста американки направо си умират за някои италианец, французин или англичанин. Вярно, е че почти не можеш да ги разбереш, но в крайна сметка на кого му пука .

Кариеристът


Това е този тип мъж, който заради кариерата си ще изпусне и собствената си сватба (ако изобщо стигне до нея). Той обича да се доказва само пред шефа си. За него жената е само придобивка в къщата - там където той е най-некомпетентен. Самият факт, че трябва да прекара празниците си вкъщи, го съсипва. Това го закотвя в стъпките му все по-нагоре и нагоре в кариерата.

Г-н Широки пръсти


Този тип мъже често се раздвояват в два подтипажа. Този, който има много, ама много пари, и този, който иска да накара всички да си мислят, че има пари. Но и двамата знаят как да харчат. Обикновено плащат с маниер, целящ да впечатли някоя жена и, разбира се, да им помогне да я забият. Да си хванеш някой като г-н Широки пръсти може да е добра идея, но не и в дългосрочен план. Не е лошо някои да те глези, но когато го прави и с всички останали - може направо да те побърка.

Г-н Сол и пипер


Това са мъ