В нашия женски сайт винаги сме оценявали мъжката гледна точка. Публикуваме поредната история, с която наш читател участва в играта "Горещи приключения". Една трогваща история, изпратена ни от Станислав, който не се страхува от силата на емоциите си.

 

Всичко започна в началото на годината - докосвания, бъзици и подобни.Пет месеца флиртувахме и искрата и страстта не угасваха между нас. Дойде моментът да й кажа, че съм готов да живея с нея. Толкова силна тръпка имам към нея, а даже и секс не бяхме правили!

Тя живееше с мъж от 9 години. Прекрати връзката си с него заради мен. На практика живях у тях месец и половина, работихме заедно, живяхме заедно и нe си омръзвахме. Любовта и страстта бяха толкова силни! Никога досега не съм изпитвал такива чувства. Месец и половина всеки ден правихме любов, даже и някой път по два пъти.

Казваше ми, че нещата са били много сериозни и аз бях готов да живея с нея,даже и да е с две дец. На мен не ми е проблем даже и да не ми роди дете. Просто си искам половинката.

Родителите ми бяха твърде против тая връзка, не я одобряваха. Една вечер си стояхме заедно и тя каза, че трябва да я пусна, че това не е бил животът за мен. Все едно мина влак през мен! Та нали това е моят живот - аз решавам как ще го живея. А тя ми казва, че след време съм щял да й бъда благодарен, тъй като трябвало да имам семейство и дете.

Какво означава много те обичам, но не мога да те имам - това са нейни думи?!

Вече доста време сме разделени. Чуваме се по телефона, казваме си как се чувстваме, плачем заедно, но не сме един до друг.

Не знам колко от вас биха направили такава крачка, но аз съм готов да жертвам бъдещето си в името на любовта!