Искате да го подлудите? Ето кой е най-въздействащият афродизиак за всяка зодия:

Какво възбужда Овните
Овните обичат да са в центъра на вниманието, а червеният цвят като отличаващ ги от другите, им харесва и ги възбужда. Атлетичните представители на зодията обичат да гледат кожа. Ако се срещате с Овен, който е спортна натура, не се колебайте да си вземете душ с него след фитнеса – мирисът на пот също ще ги възбуди до краен предел. Ако искате да направите нещо по-изтънчено и простичко, но същевременно и нещо, което да ги подлуди – прокарайте пръсти през косата им.

Какво възбужда Телците
Телците харесват мириса на кожа във всичките й форми, а също и вида й – кожен панталон, яке или аксесоар ще ги влуди. Освен това имат изключително добре развит слух и са сензитивни към музиката – затова бъдете винаги подготвени с добър музикален фон.

Какво възбужда Близнаците
Близнаците изглеждат сложни личности, но когато стане дума за афродизиаци, при тях важи правилото – колкото по-просто, толкова по-добре. Миризмата на ванилия ги подлудява, както и всяка изчистена миризма. Също обичат едновременното стимулиране на тялото и ума, като например да им галят коленете, докато гледате филм, масаж на ръката, докато се разхождате или говорите, или погалване с крак под масата по време на вечеря.

Какво възбужда Раците
Любимият сезон на Рака е лятото, ето защо те харесват всичко, което им ухае на лято, като цветя, пъпеш, краставица, диня... Също се впечатляват от простите и изчистени неща, които се постигат с малко усилия – като например мократа ви, солена и полепнала с пясък коса на плажа, оформена на кок или сресана небрежно. Техният цвят е лилав, така че може да им спретнете ревю по бельо в този цвят.  Леко галене по деколтето ще ги възбуди до краен предел.

Какво възбужда Лъвовете
Лъвовете обичат лукса – шампанско, коприна, бижута. Когато става дума за възбуда и афродизиаци, те са изцяло старомодни – обичат партньорът им да се бори със зъби и нокти за тяхното удоволствие. Много хора ги смятат за егоистична зодия, но щом става дума за секс, те обичат да се чувствате добре – бавно ще свалят дреха по дреха от вас, ще целуват и докосват нежно, дарявайки ви с дълга и чувствена нощ. Можете да ги възбудите с масаж на гърба или с парфюм с дървесни нотки.

Какво възбужда Девите
Девата обожава любовната игра преди любовната игра – похотливи есемеси и пламенни погледи. Харесва изчистените ухания и шампанското. Чувстват се в свои води, когато осветлението е приглушено и предпочитат уютна вечер у дома с вас, отколкото дива вечер в нощен клуб. Не забравяйте да ги поглезите с любимото им сладко – най-добре, ако е под формата на шоколад.