Бюстът ви е малък? Това ви потиска, не се чувствате женствена, а и постоянно търпите шеги и подмятания от приятели и гаджета по този повод. Ще ви представим една друга гледна точка, която ще преобърне мислите ви. Нека този факт вече не ви товари емоционално, а напротив – да ви радва. Има как!

Бюстът ми е малък - какво по-хубаво от това! Така можете 100% да сте сигурни, че мъжът не е с вас само заради удоволствието да гали, мачка и целува гърдите ви. Защото има мъже, за които женските гърди са фетиш и отвъд тях те не успяват да открият нищо друго хубаво у жената. Е, малкият бюст няма да изпълни шепите му и ако той наистина търси само това у една жена, е по-добре да го разберете навреме.


Малките гърди ви карат да изглеждате по-млада и крехка. Това може да предизвика желание у мъжа да ви защитава и да ви обгрижва.

"Сутиенът ти води празен живот/Толкова си плоска, че мога да те пусна по факса."

Чували ли сте подобни шеги по ваш адрес? Приемете ги – с най-широката усмивка, на която сте способни. Нали затова са шеги, за да им се посмеем!

Според последни антропологични характеристики, българките са слаби, високи, грацилни и с малък бюст. Ако се гордеете с народността си, значи се гордеете с всички белези, които има тя.


10 предимства да имате малък бюст

1. Малките гърди няма да увиснат по-дълго време.

2. Малките гърди ще станат големи с подходящия сутиен.

3. В миналото аристократките са пристягали бюста си, за да изглежда малък. 

4. Ако имате малък бюст, няма да имате проблем с болки в кръста и гръбнака. Тежестта на големия бюст често поражда именно такъв дискомфорт.

5. Няма да ви се образуват гънки под гърдите, които през лятото или когато сте под напрежение се потят и цапат.

6. Ще се чувствате комфортно, когато спите по корем.

7. Може да правите сутрешния си джогинг, без да се притеснявате, че гърдите ви ще подскачат ритмично при всяко повдигане на краката.

8. По-лесно ви е да ходите без сутиен.

9. Изследвания сочат, че по-малкият бюст е по-чувствителен, следователно жените с по-малък бюст изпитват по-голямо удоволствие от секса, когато партньорът им ги докосва.

10. Много известни, красиви и талантливи жени имат малък бюст – Кийра Найтли, Натали Портман, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Луси Лио, Сиена Милър и много други. Малкият бюст в никакъв случай не пречи на голямата им слава!

Не бюстът е това, с което трябва една дама да върви напред!