Моля, прочетете внимателно условията за участие по-долу!

Те са "Gucci Guilty" и "Gucci Guilty Intense". Обявени са за аромати на изкушението на 21-ви век. В тези дръзки парфюми, спечелили множество световни награди, съвременните млади мъже и жени откриват ароматите на провокацията, доказали се като напълно пристрастяващи. Търсачи на вълнуващи изживявания от цял свят са изкушени да се отдадат на забранени /guilty/ удоволствия.

Любовниците на "Guilty Black" събуждат най-вълнуващите черти един на друг: разделени, те са великолепни, заедно
– неудържими. Безстрашни в страстта си, те са дръзки, безсрамни, непредсказуеми – готови за всяка експлозивна
среща. Привличането между тях е инстинктивно: те отиват там, където усещат опасността и където усещат другия.
Понятието "твърде много" не съществува за нашите млади хедонисти, които взаимно се предизвикват да живеят живота си на пълни обороти. Отново и отново те се отдават на удоволствия и на вълнението от нарушаването на нормите.

Изкусителните им аромати (за него и за нея) могат да станат ваши, но за целта трябва да впрегнете въображението си и след това - да се включите в нашата игра.

КАК?

Измислете най-оригиналното послание в едно изречение (само едно!), в което да са включени думите: той, вина, парфюм (за мъжкия аромат) или тя, вина, парфюм (за дамския).

За да няма объркване - изпращайте като коментар своето творение под тази статия - ЗА НЕГО или под тази - ЗА НЕЯ.

В продължение на цялата седмица всеки ден ще класираме най-оригиналните изречения, а в петък, избраните от всички предни дни ще участват в томбола, която може да ги направи собственици на уникалните Gucci аромати.

Избраните за 25 март са:


irra_emi
с изречението "Парфюм - жена, вина - без вина, тя и той - пристрастяващо желание." за дамския аромат.

22279
с "Той е необикновен и няма вина за това, че е парфюм." за мъжкия.

Избраните за 26 март са:

Enchantresssс "Винаги когато вървеше по улицата, парфюмът й предизвикваше у мъжете неудържими желания и вина, задето тия безсрамни помисли ухаеха дълго в ума им." за дамския аромат.

rd_90 с "Той няма вина, че парфюмът й намира слабото му място." за мъжкия.

Избраните за 27 март са:

rrasheva с "Тя има вина, но само една - омайният парфюм на младостта." за дамския аромат.

dragunka с "Той носеше вина в душата си, блясък в очите си, сладостта по устните си, а парфюмът бе тайното му оръжие."
 
Избраните за 28 март са:

MonaKicheva
с"Причините да изпитва вина винаги, когато посягаше към този парфюм бяха няколко, но основната беше, че тя го обожаваше, а... наближаваше 83." за дамския аромат.

toni_co с "Той криеше вина, затворена в парфюм."
за мъжкия.

Последните избрани (за 29 март) са:

Sibelle_ с "Нейните устни имаха вкус на сладка вина, а парфюмът й ухаеше на безочлив чар - тя беше от онези жени, на които никога не можеш да се наситиш." за дамския аромат.

Nicollett с "Той непрестанно я провокираше с дръзкия си поглед, изкусителен парфюм и сладкото чувство за вина, че се прокрадва в мислите й." за мъжкия.

Те ще участват в томболата за голямата награда в края на тази седмица.

Кои са късметлиите - ще разберете в събота, 30 март.


Следете най-оригиналните изречения в тази статия, където ще публикуваме творенията на избраните участници от предния ден.

Напомняме ви, че изреченията си трябва да оставяте като коментар под въпросните статии - ТУК за дамския парфюм и ТУК за мъжкия, а НЕ под тази.
 

Пожелаваме ви успех!